Followers

Wednesday, 22 May 2013

supervisor yang superb!!!!

fuhhhh,,,,lega gler laaaa,,,,,,arni supervisor universti ak datang,,,wauu,,berdebo2 asenyer mula2,,takot gler mse dye datang,,yelaa,,enth ape la sv industri ak ckp nnti,,,harap2 bnda baik la kan,,alhamdulillah,,sumenyer berjalan dengan lancar..c.letfee pon bg response yang baik sajo,,terlebih lega la aku,,

setakat ni performnce aku bgus,,cume pasni kne banyak bertanya laa,,mklum laaa,,dak usim kan,,pemalu,,hahahah,,kne perbaiki lnguage english tu lagi,,ktnyer la,,kehadiran so far ok la,,masok pong fleksibel je,,hehehe,,pper pun tqvm kt c.letfee coz bg kerjasame yang diharapkan,,ehehhe~~!!

so,,chaw lu,,nk blik da,,,x kan nk dok opis lame2 kan,,berkutu kt sini,,hehehe~~!!! bbyee

Friday, 17 May 2013

wau,,rasa da lame tak update blog ni,,so..sekarang aku tgah menjalani peraktikal kt Bernama Radio24..so far,,kt sni banyak bnda aku blajar..dengan staff yg sporting n supervisor yg berpngalaman mmbuatkan aku tahu bnyak bnda..kt sni ad 33 staff n 3 wartwan penyiaran..kt sni ktrng ad 3 bahagian kne wat spnjng praktikal,,first,,aku jdik wrtwan pnyiaran,,wat cross over,,skrip and soundbyte,,pastu aku jadik translator news plak,,,crik news international pastu translte dlm BM n last skli,,ktrng kne wat PSA plak,,,

ni yg susah,,wat PSA yg memg bukn kepakaran aku,,pper pun,,akan ku cbe sdya upaya melksnakan tgas yg di beri,,cewaaahh,,hahaha,,so,,chaiyok2!!!,,