Followers

Saturday, 12 May 2012

Jalan-jalan cari air,,kt SG GABAI,,,=D

hai saudra saudri cikebum cikebum,,hahahha,,so,,wat pe je arni?,,jalan2?,,mkn?,crik psal?,,hahah,,tu tak termsok la,,so,mood cm ner?,,ok?..dgn cuaca yg pnas x bpe nk pns ni,,,ok2 la kn,,ermm,arini nak update status tntng pnglaman jalan2 cti bersama ngn mmber yerchenta,,ke mana?,,pastinyer ke SG GBAI,,hehehe,, ktrng ni mmg suka berjlan,,so,,mse time short sem tu,,ktrng pon plan la g mandi manda di sg gbai,,pergh,,tmpnyer,,,sjok btol,,tp mse ktrng pergi tu ramai gak la,,time cti mnggu la ktekan,,hahah,,amek kau,,rmainyer,tp ktrng ttap dpt tmpat baik pnyer,,dkt ngn air,,hehehe,,,tntng makann,,jgn rsu,,,kami ad chef khas yg diimport dri PERLIS,,x lain x bukan kwn kami sndri K.ENGKU ,,nme blog dye intai-intai dapur bersama k.engku,,waaahh,,,klas ko jah,,hahaha,,,

untung kan ad org pandai masak ni,,order je la,,hahaha,,

yummy!!,,sdp kn,,,ish,,tgn ni,,g jao2 sner,,,huhuhu,,
dgn cuaca yg x bape nak pnas tu mmg best la nk mndi,,,heheeh,,mula tu cuak jgk la kn,,,da r ktrng yg pmpuan je yg pergi,,tpi keseronokkan mngatasi sglne-gelenyer pon adoi,,hehheh,,bantai je la,,mndi mmg da x ingt dunia da,,,waaahh,,best sgt,,,bler la nk g ag kn,,dlm prncngn target strusnya BROGA HILL!!!,,upcoming event la ktekn,,hehehe,,,

eh,,bergurau senda,,kng jtuh ssah,,huhuhu,,=)




waaahh,,seronoknyer ek korng mndi,,,x jmpe air smnggu ea,,

waahhh seronok kn,,heheh,,ni bru sg gabi,,lom msok ag gmbo BROGA HILL,,heehhe,,,akn diupload selepas ini,,so,,tnggu dgn pnoh ksabaran la ye,,hiihi,,ermm,,ngntoknyer,,tgn pon da pnt nk taip,,kte jmpe lain kli la ye,,huwaaaaaa,,,mnguap plak kt cni,,opss sorry,,hehehe,,k la,,bbye,,gudnite n sweet dream,,salam,,,
tp sblum tu,,tgk la gmbo2 bwah ni,,jgn bwk mmpi sudaa la ye,,huhuhu,,,

waaahh,,klas gtu kn,,hutan lipur tu,,hihihi,,

No comments:

Post a Comment