Followers

Saturday, 12 May 2012

Pengalaman yang terindah, tersemat dihati,,=)

salam,,haii jmpe lagi kita,,so,,arni nk wat ap ek?,,hahahha,,taw da,,arini nk updte tntng pengalaman ktika mmbuat MCP( multi cmra prdction),,ye la,,bdk2 kom kn,,x ckop asenyer klo x wat ssuatu prodction ni,,,ehhe,,
so,mse taun 2 ktrang kena wat 1 prdction,,tjoknyer Ada bakat kew?,,,hehehhe,,dgar tjoknya pon da rse best,,

mse tu mmg agk frust jgklah nk wat,,nseb baik ad c..rizan sbgai lcterer,,huhuhu,,ktrng blajo mcm mana nak pasang kmera, nak shoot ,lighting dn psng kable,,mle2 tu agk ssah la,,tp lame2 best sgt,,mklum la da pandai kn,,hahaah,,

haaa,,,nmpak tak,,tjoknya pon da bst kn,,hahhaha

jadi, nak dijadikan crita,,rehearsel nk wat bnda ni bnyk kli jgk la,,,stiap mlm ktrng akn tercongok kt dpn pntu studio tv dn menanti c.rizan dan blik smpai larut mlm,,tp mmg brbaloi2 la,,best sgt,,dgn buat bnda ni dpt bnyak ilmu pngtahuan dn input yg bergune,,hehhe,,tqvm c,rizan..sbr dgn kerenah ktrng yg bnyk songeh ni haa..huhuhu..

itaa,,posing ta,,hahahha,,cmerawoman,,ngee~~


waahh,,,makeup artis gitu,,hahahhahha,,=D

tapi tanpa arahan dari director kami iaitu k.tengku, tntu x berjaya prdaksi kami ini,,hehheh,,,dgn ketegasan dr bliau yg mmbuatkan kami tkot dan membri komitmen yg sbtlnya dalam mnjayakan program ini,,hehehehhe,,

tudia,,,hehehe,,our beloved director!!,,ngee~~

namun,, ad yang menjadi tulang belakang atau org kuat yg mmbri kata2 semangat iaitu lecturer kami yg tercinta,,yang mngajar sbjek ini,,madam ella atau dikenali sebgai nurkarelawati bd karim,,tq madam krna snggup mngajar kami,,jasamu akn kami kenang smpai akhir hayat,,tp sekarng dye smbng blajo kt UK,,amek phd,,huhuhu,,gudluck madam,,sayang mdam sgt2,,luv you so much!!!,,,<3<3<3

dlam kenangan,,resemat dihati,huhuhu,,

No comments:

Post a Comment